پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:06 PM
این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا میتونین سروش کنین و هم بعنوان غذای اصلی و گزینه مناسبیه برای مهمونیا.
مواد لازم :
ماست سفت ……….1کیلو
تخم مرغ ……………. 1 عدد
زعفران خشک ……….. مقداری
پیاز داغ …………… 1 پیمانه
گوشت قیمه پخته……….. 500 گرم
آب گوشت …………. ۱ استکان
نمک و فلفل ………. به میزان لازم
نشاسته ذرت ………. 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
۱-در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید .
۲-پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشتو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.
۳-سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله)و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.
۴-بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با 4 تا 5 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید .
۵-مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید . غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.
نکته : این غذا رو میتوان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...