0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:06 PM

این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا میتونین سروش کنین و هم بعنوان غذای اصلی و گزینه مناسبیه برای مهمونیا.

شورجه ی ارومیه

مواد لازم :

ماست سفت ……….1کیلو

تخم مرغ ……………. 1 عدد

زعفران خشک ……….. مقداری

پیاز داغ …………… 1 پیمانه

گوشت قیمه پخته……….. 500 گرم

آب گوشت …………. ۱ استکان

نمک و فلفل ………. به میزان لازم

نشاسته ذرت ………. 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

۱-در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید .

۲-پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشتو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.

۳-سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله)و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.

۴-بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با 4 تا 5 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید .

۵-مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید . غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.

نکته : این غذا رو میتوان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها