پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:03 PM
ارومیه و آذربایجان غربی هم مانند دیگر استانها غذا و شیرینی مخصوص به خود دارد و چه خوب است در سفر به هر استانی با غذاهاو شیرینیهای سنتی آن استان آشناشده و با یادگیری طرز تهیه آن یادو خاطره آن سفر را نزد خود زنده کنیم.یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه مخصوص ارومیه باسلق ارومیه ای یاهمان سوجوق می باشد که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم .
مواد لازم :
مقداری گردوی درسته
یک قاشق چایخوری کره
2 پیمانه آب
1پیمانه نشاسته
2 پیمانه سر خالی شکر
به میزان لازم پودر نارگیل تازه( بوی ماندگی ندهد)
طرز تهیه:
1)) ترشی نشاسته را میگیریم ( دردستور لرزانک ترشی گرفتن را ارائه کرده ام)و 2 ساعت آن رادر آب می خیسانیم.
2)مواد را در تابه ریخته به آرامی روی حرارت ملایم هم میزنیم ( مواظب باشید تا گلوله نشود) .
3)کمی که سفت شد شکر را اضافه میکنیم( اگر خیلی سفت بود با احتیاط کمی آب اضافه میکنیم)و مرتب میزنیم تا رنگ مواد کاملا” شفاف شودو از ظرف جدا شود و حالت کشدار پیدا کند.
4)تابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کره جذب شود سپس گلاب را اضافه مینمائیم و آن را ورز میدهیم.
5) پودر نارگیل را روی سینی پخش کرده و مواد را روی انها ریخته و 2 باره روی مواد پودر اضافه کرده و آن را ورز میدهیم تا از چسبندگی آن کاسته شود.
6)سینی را کاملا” تمیز کرده و عمل فوق را تکرار میکنیم و مواد را باز کرده و گردو ها را میچینیم و با کمک کاردک آن را لوله میکنیم یا قالب میزنیم.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...