0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:03 PM

ارومیه و آذربایجان غربی هم مانند دیگر استانها غذا و شیرینی مخصوص به خود دارد و چه خوب است در سفر به هر استانی با غذاهاو شیرینیهای سنتی آن استان آشناشده و با یادگیری طرز تهیه آن یادو خاطره آن سفر را نزد خود زنده کنیم.یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه مخصوص ارومیه باستخ (لوزانک ) می باشد که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

مواد لازم :
نشاسته 1 پیمانه
اب 5 پیمانه
دوشاب یا شیره انگور 1 پیمانه
گردو برای تزیین

طرز تهیه :
همانطور که می دانید قوت نشاسته با نشاسته فرق میکنه . اگه بار اولتونه درست میکنید سعی کنید تا پیمانه تونو کوچک انتخاب کنید تا قلق کار دستتون بیاد .
ابتدا نشاسته رو توی اب سرد حل میکنیم و بعد از اون از صافی ردش میکنیم .
بعد دوشاب رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم .
بعد میزاریم روی حرارت متوسط تا غلیظ بشه وقتی دیدین تکه های کوچک قهوه ای رنگ توش ظاهر شد زیرشو کم کنین تا روی حرارت کم کانلا نشاسته پخته باشه و اثری از بوی خامیش نمونه .
وقتی غلیظ شد از روی حرارت بردارین و تو ظرف سرو بریزید .

دسر ساده اما خوشمزه ای هست حتما امتحان کنید .

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها