پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:28 PM
یکی از خورشت های محلی گیلان، که به خاطر طعم فوق العاده اش ، معروفیت زیادی دارد.
مواد لازم
مرغ : ۱ عدد
گشنیز، تره، جعفری، نعناء، ریحان، سیر تازه : ۶۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
رب انار: ۱/۵ پیمانه
آب نارنج : به مقدار لازم
گردو : ۴۰۰ گرم
طرز تهیه
سبزی را خیلی ریز خرد کرده و در روغن، خوب سرخ کنید در آخر گردوی پودر شده، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید حدود ۵ دقیقه مرتب هم بزنید. ۳ تا ۵ لیوان آب به آن اضافه کنید. به قدری که روی سبزی را بپوشاند. تکه های مرغ مزه دار شده (با نمک و فلفل، رزماری و پودر زنجفیل یا زعفران چند ساعت مزه دار شده )را در روغن سرخ کنید به سبزی اضافه کنید. رب انار را در کمی آب حل کنید و به خورش اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به روغن بیافتد. ۲ تا ۳ ساعت بسته به اندازه تکه های مرغ زمان لازم است تا تکه های مرغ بپزد و خورش با شعله کم به روغن بیافتد و به اصطلاح جا بیافتد.در صورت تمایل نیم ساعت پیش از سرو آن آب نارنج یا آب غوره اضافه کنید.
منبع : کدبانو
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...