پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:28 PM
مواد لازم :
برنج: سه پیمانه
سیر: ۳ – ۲ حبه
نمك: به مقدار كافی
فلفل قرمز و ادویه: به مقدار كافی
ماهی یا میگو: ۱۵۰ گرم
آب: ۶ پیمانه
پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد
كره: ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس میكنیم، روغن را در دیگروی آتش ملایم داغ كرده پیاز را در آن تفتداده تا طلائی شود. سیر را ریز خرد كرده بازردچوبه به پیاز اضافه میكنیم و كمی آنها را چرخمیكنیم. ماهی را اضافه كرده ادویه و فلفل رامیریزیم ماهی را در پیاز تفت میدهیم تا آبماهی تمام شود آب را با نمك اضافه كرده ومیگذاریم به جوش بیاید وقتی چند جوش خوردبرنج را اضافه كرده و پس از آن كه آب هم سطحبرنج شد برنج را با كفگیر زیر و رو كرده و كره راكمی آب كرده روی برنج میدهیم، زیر شعله راكم كرده و زیر دیگ را شعله پخش كن و روی آنرا دم كنی میگذاریم پس از ۴۰ – ۳۰ دقیقه پلوآماده است. در صورت تمایل میتوانید ۱ پیمانهگشنیز یا شوید ساطوری شده و ۱ پیمانه لوبیا چشمبلبلی یا عدس را هم به هواری اضافه كنید.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...