0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:24 PM

مواد لازم‌:

▪ بابونه‌ شیرازی‌ یا بابونه‌ سبزمحلی‌: یك‌ و نیم‌استكان‌ معمولی‌
▪ تخم‌مرغ‌: ۴ تا ۵ عدد
▪ روغن‌ حیوانی‌: ۶ قاشق‌ پرغذا خوری‌
▪ ادویه‌: یك‌ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ آرد گندم‌: یك‌ استكان‌
▪ پیاز متوسط: ۴ عدد

طرز تهیه‌:

پیازها را ریز خرد كرده‌ در روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌،به‌ قدری‌ كه‌ طلایی‌ رنگ‌ شوند. سپس‌ آردها راریخته‌ مجددا تفت‌ می‌دهیم‌، بعد كم‌كم‌آب‌جوش‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌ و تند هم‌ می‌زنیم‌ تا به‌دلخواه‌ خودمان‌ غلظت‌ غذا به‌ دست‌ آید. سپس‌تخم‌مرغ‌ و بابونه‌ را اضافه‌ كرده‌ آنها را دم‌می‌كنیم‌، حداقل‌ ۲ ساعت‌ تا كاملا جا افتاده‌شوند. نمك‌، فلفل‌ و ادویه‌ را هم‌ اضافه‌ می‌كنیم‌.ناگفته‌ نماند، زمانی‌ كه‌ تخم‌مرغ‌ را مخلوطمی‌كنید. تند بهم‌ بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از هم‌ بازشوند و كاملا مخلوط این‌ خوراك‌ گردند.

خوراک‌ بابونه‌ (قاتق‌ بابونه‌)

منبع : ویستا

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها