پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:24 PM
مواد لازم :
تخم مرغ : ۲ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد
نخود : ۱ فنجان
جعفری ساطوری شده : قدری
فلفل قرمز : قدری
ترشی : ۰.۵ فنجان
عدس : ۰.۲۵ فنجان
آویشن : قدری
سیر : ۲ عدد
نمک : قدری
طرز تهیه :
نخود را به همراه یک چهارم آن عدس ۲۴ ساعت بخیسانید و آنها را دو بار چرخ کنید هنگام چرخ کردن در بار دوم دو حبه سیر، یک عدد سیب زمینی کوچک، قدری نمک، فلفل قرمز و بکین پودر به ان اضافه کنید بعد به همراه یک عدد تخم مرغ از آن خمیر درست کنید ۲ ال ۳ ساعت که در یخچال ماند در روغن سرخش کنید، البته میتوانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد، توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است، بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، بسته به طبع خود از سسهای مختلف استفاده کنید، جنوبیهای ایران فلافل را با ترشی تند و کم آب میل میکنند.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...