پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:24 PM
مواد لازم:
برنج : 3پيمانه
رشته پلويي: 1 پيمانه
برگه زرد آلو: 100گرم
قيسي: 100گرم
کره: 100گرم
پياز داغ : 3 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و زرد چوبه: به ميزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپخوري
دارچين: 1 قاشق چايخوري
انرژي کل 2500کيلوگرم
روش تهيه:
برنج را که 3ساعت قبل با نمک خيس کرده ايد در آبجوش بريزيد. در حد آبکش شدن که رسيد رشته پلويي را اضافه کنيد. چند جوش که زد آن را آبکش نماييد. برگه زرد آلو و قيسي را حدود نيم ساعت در آب گرم خيس کنيد و بعد آن را شسته و با کره داغ شده در ظرفي بريزيد و روي آن را پياز داغ، شکر، زرد چوبه و فلفل بريزيد و کمي تفت دهيد. زعفران را نيز اضافه کنيد. کف قابلمه را از مواد تکه ديگ مورد علاقه تان قرار دهيد. کمي برنج آبکش شده روي آن بريزيد و سپس از مواد لابلاي برنج بريزيد و اجازه دهيد تا برنج دم بکشد. برنج را در ظرف مناسب ريخته، روي آن را با برگه هاي قيسي، کمي دارچين، خلال پسته و در صورت دلخواه فيله مرغ سرخ شده تزيين کنيد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...