پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:21 PM
آش دنگو از غذاهای محلی استان کهگیلویه و بویراحمد است که سرشار از حبوبات میباشد و در فصل زمستان بیشتر رواج دارد چون به اعتقاد مردم استان این آش برای سرماخوردگی بسیار مناسب است.
مواد لازم:
عدس، لوبیا چشم بلبلی، لیزک (گیاهی است دارویی که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد میروید)، ماش، نخود، گندم، ادویه، زردچوبه، نمک و آب به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا آب مورد نیاز را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن گندم را اضافه میکنیم ( گندم به نسبت مواد دیگر باید زیادتر بپزد و همچنین زمان پخت آن از سایر مواد بیشتر است).
بعد از چند دقیقه که گندم پخت، نخود را اضافه میکنیم و در ظرف را میبندیم و منتظر میمانیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل گندم و نخود بقیه مواد را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا مواد کاملا با هم پخته شوند.
منبع : تیشینه
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...