پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:18 PM
مواد تشکیل دهنده:
هویج : نیم كیلو
شكر : یك استكان
زعفران : نصف استكان
گلاب : یك استكان
روغن : نصف استكان
آرد برنج : یك پیمانه
هل آسیاب شده : 3 عدد
دارچین : به مقدار لازم
متن دستور آشپزی:
ترحلوای هویج یكی از دسرها و یا پیش غذاهای اصیل شهر همدان است كه سر سفره افطار مردم این شهر قرار میگیرد.
طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچهای رد كنید تا آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب كه طلایی شد زعفران، آب، روغن و شكر را به هویج ها اضافه كنید و مواد را خوب به هم زده تا كمی سفت شود.
حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه كرده و پس از كمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین كنید.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...