0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:17 PM

(لازم به توضیح است که اوماج به نوعی خمیر گفته میشود که با دست تهیه شده و داخل این آش اضافه میشود…)

مواد لازم :

سبزی آش خرد شده ( تره – مرزه – ریحان) ۱ کیلو – عدس ۱ لیوان – آب گوشت (یا قلم)

۳ لیوان- پیاز قرمز کوچک حدود ۱۵ تا ۲۰ عدد- گوجه فرنگی ۵ عدد – فلفل سبز ۲ عدد –

آرد ۱/۵ لیوان – نمک و فلفل و زردچوبه در صورت دلخواه سرکه یا آبغوره ( اگر دوست دارید

که آش کمی دوست باشد) –

طرز تهیه : ابتدا عدس را با کمی آب حدود نیم ساعت خیس کنید و بعد بپزید

* در یک ظرف گود آرد ۱ لیوان و کمی نمک و حدود ۱ ق چایخوری زردچوبه ریخته و با مقدار خیلی کم آب خمیر بسیار سفتی تهیه کنید … توجه کنید این خمیر باید تا حدی سفت باشد…. با توجه به اینکه معمولا قدیم این خمیر را با وردنه باز میکردند و بعد با چاقو خیلی ریز برش میدادند و بعد شکل میدادند و اینکار بسیار وقت گیر میشد…( و باتوجه به اینکه من بسیار تنبل هستم و آدم تنبل همیشه بدنبال یک راه حل ساده تر هست !!! یک خمیر سفت تهیه کنید و بعد خمیر را به رنده درشت بکشید فقط توجه داشته باشین که زیر رنده آرد بپاشید تا خمیر رنده شده روی آرد ریخته شود و مرتب با دست خمیرهای رنده شده را در آرد بغلطانید تا بهم نچسبد و در آخر خمیرها را در الک ریخته و آرد اضافه آن رابگیرید)

پیازهای کوچک را پوست بگیرید خوب بشویید و بعد در قابلمه بهمراه آبگوشت و سبزی آش
بگذارید کمی بپزد…در اواسط پخت فلفل سبز را خرد کنید … کمی نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید سبزی ها که نیم پز شد… خمیرهای آماده شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیرها یک جوش بزند و بهم نچسبد … خمیرها هم که نیم پز شد عدس پخته را بدون آب اضافه کنید بعد گوجه فرنگی ها( را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید ) اضافه کنید … اجازه دهید تا حدود نیم ساعت خمیرها آرام بپزد … این آش کمی طعم تند دارد …
بعد از پخته شدن خمیرها آش حاضر است …..

بعضی افراد نیز این آش را ترش دوست دارند و با سرکه یا آبغوره ترش میکنند ولی من خودم بیشتر طعم تند فلفلی را دوست دارم و معمولا ترش نمیکنم….

آش اوماج

آش اوماج

آش اوماج

آش اوماج

آش اوماج

آش اوماج

آش اوماج

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها