پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:17 PM
طرز تهیه :
پختن چغندر به دو صورت انجام میگیرد ، مقداری چغندر سالم را پس از تمیز کردن در ظرفی قرار داده و مقداری آب به ان اضاف کرده و بر روی شعله کم اتش گذاشته تا به تدریج و ملایم با بخار اب پخته شود پس از پخته شدن خوراکی شیرین و مقوی برای صبحانه یا عصرانه میباشد ، روش دوم پختن چغندر کلمی این است که مفداری کلم (کلوخ) را مانند کوره روی هم میچینند و در زیر کلم ها با بوته و هیزم آتش درست میکنند ، آنقدر آتش را تند میکنند تا کاملا کلم ها گرم و قرمز رنگ شود بعد چغندر ها را داخل کوره ریخته و کوره را بر سر چغندر ها خراب میکنند و روی انها را با خاک میپوشانند حدود چهار یا پنج ساعت بعد خاکها را عقب میزنند و چغندر هایی که حسابی پخته و قرمز شده را از زیر کلوخ ها بیرون می آورند این نمونه از چغندرهای پخته شده بسیار خوشمزه و زود هزم و دارای خاصیت فراوان میباشد .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...