0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:11 PM

موادلازم برای تهیه یک غذای محلی وخوشمزه شیرازی:
سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری)= نیم کیلو
زردچوبه=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغن= به میزان لازم
برنج= نیم کیلو
کلم خرد شده= نیم کیلو
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=1 عدد
ادویه پلویی=1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
برنج را خیس کرده بعد از کمی پخت سبزی را اضافه کرده مانند سبزی پلوآبکش می کنیم.گوشت را به همراه 1 عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم. در حدی که خودش را بگیرد و کنار می گذاریم . کمی روغن در تابه ریخته یک عدد پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا بلوری شود. کلم را اضافه کرده به مدت 10 تا 12 دقیقه با حرارت ملایم می چرخانیم . نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه را ریخته دوباره کمی هم می زنیم. کمی روغن ته قابلمه می ریزیم مقداری برنج در قابلمه ریخته و از مایع کلم و سرگنجشکی ها روی آن می ریزیم دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بیاید. دمکنی می گذاریم تا برنج دم بکشد.نوش جان.

کلم پلوی شیرازی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها