پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:11 PM
آش آلو یکی از انواع غذاهای محلی ساوه است. انرژی کل موجود در این آش 2000 کیلو کالری است.
مواد لازم:
پیاز داغ: 2 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق سوپخوری
نخود: 100 گرم
لوبیا چیتی: 150 گرم
آلو بخارا: 300 گرم
رشته آش: 200 گرم
روش تهیه:
پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویهها را به همراه رب گوجهفرنگی کمی تفت دهید.
سپس نخود و لوبیا را که از 12 ساعت قبل خیساندهاید، به ظرف اضافه نمایید و حدود 2 لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.
حالا آلوها را که یک ربع خیساندهاید، به آن بیفزایید و پس از گذشت 15 دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.
پس از آن که رشتهها نرم و آش لعابدار شد، شعله را خاموش نمایید.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...