0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:10 PM

آش قلیه یکی از چندین غذای محلی استان گیلان است.

آش قلیه گیلانی

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

گوشت چرخ‏ کرده: 200 گرم

پیاز رنده شده: یک عدد

لوبیا سفید: 130 گرم

نخود: 100 گرم

هویج نگینی: 3 عدد

کشمش پلویی: 150 گرم

قیصی: 8 عدد

چغندر: یک عدد

سبزی: 500 گرم (خالواش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز)

آرد برنج: 100 گرم

شکر: 3 قاشق‏ غذاخوری

سرکه: 3 قاشق غذاخوری

آبغوره: یک دوم لیوان

نمک، فلفل به میزان لازم

نعنا داغ به میزان لازم

طرز تهیه:

* نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‏‌اید با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

* سپس آرد برنج را با یک پیمانه آب مخلوط نموده و به لوبیا اضافه کنید.

* هویج و چغندر را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید و به آش اضافه کنید.

* گوشت چرخ‏ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی به آش بیفزایید.

* قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید.

* سپس شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنید و به آش اضافه کنید.

* در آخر نمک و فلفل را نیز اندازه نموده، آش را در ظرف بکشید و مطابق تصویر روی آن را تزیین کنید.

انرژی کل: 2900 کیلو کالری

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها