0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:10 PM

آش غلغل یکی از چندین غذای محلی و سنتی شوشتر است.

آش غلغل شوشتر

مواد لازم:

سر دست گوساله: 500 گرم

باقالای زرد (لپه باقالی): 100 گرم

گندم پوست کنده: 150 گرم

برنج: 50 گرم

نخود: 100 گرم

لوبیا چشم بلبلی: 100 گرم

لوبیا قرمز: 100 گرم

عدس: 100 گرم

نعنا و سیر داغ: به میزان دلخواه

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به میزان لازم

زردچوبه، پودر لیموعمانی: یک قاشق غذا‌خوری

طرز تهیه:

* برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می ‏‏‌دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.

* گوشت را با 1 عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.

* حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌‏اید به ترتیب پخت، اول نخود را بپزید کمی که نیم ‏پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم ‏بلبلی را اضافه کنید و بعد از آن که نیم ‏پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید تا زمانی که کاملا پخته شوند.

* گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب‌برقی یا هر وسیله‌ی دیگری که می‌توانید، کمی حبوبات را نرم کنید.

* در این زمان روغن را داغ کنید و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنید.

* گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش کنید و داخل آش بریزید.

* آب گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده و لعاب‌دار شود.

* در پایان روی آش را با فلفل و پودر لیمو عمانی و کمی نعنا داغ تزیین کنید.

انرژی کل: 3000 کیلو کالری

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها