0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:09 PM

روغن جوشی یکی از نان‌های سنتی و محلی مخصوص کرمانی‌هاست.

روغن جوشی کرمان

مواد لازم:

آرد: یک کیلو

خمیر مایه: به اندازه اناری کوچک

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

نمک: به مقدار کافی

جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری

تخمی(شنبلیله،خشخاش،زیره، گل خشت، سیاه‌دانه و گشنیز): 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

* خمیر مایه را در 2 لیوان آب حل کرده تفاله آن را صاف کنید.

* نمک، زردچوبه و تخمی را داخل آنها بریزید.

* بعد آردها را هم اضافه کرده و خمیر کنید کم‌کم آب اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست آید.

* بعد خمیر را مشت داده تا کاملاً خمیر جا افتاده شود سپس روی خمیر را با پارچه گرمی بپوشانید چند ساعت نگه دارید.

* بعد جوش شیرین را آب کرده قاطی خمیر کنید و باز مشت داده ربع ساعت نگهدارید تا خمیر کاملاً بالا آمده کمی ترش شود.(ورآمده وآماده پخت گردد).

* بعد خمیر را چونه کرده پهن می‌کنیم و دانه دانه در تابه‌ای که مقدار زیادی روغن دارد می‌اندازیم و زیر و رو می‌کنیم تا سرخ شود.

* ناگفته نماند هر دفعه که از خمیر چونه می‌گیرید به اندازه یک انار متوسط باشد روغن هم کاملاًداغ و آتش هم تند باشد تا روغن جوشی پف کند(سعی کنید از روغن مایع استفاده کنید) بعد از سرد شدن چنانچه دوست داشته باشید می‌توانید روی آن‌ها شکر بپاشید.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها