0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:08 PM

پوکورا نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانی‌ها را تشکیل می‌دهد.

پوکورا خوزستان

مواد لازم

آرد نخود خام: 200 گرم

تره خرد کرده: یک فنجان

آب ولرم: یک استکان

تخم‌مرغ: 2 عدد

زعفران سائیده آب کرده: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز پودر شده: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل و ادویه: به قدر دلخواه

طرز تهیه:

* آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید.

* زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.

*سپس تخم مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه‌ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

* بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه می‌توان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید.

* در صورت تمایل می‌توانید، مقدار فلفل را بیشتر کنید.

نکات تغذیه‌ای:

دوستان عزیز، درخواص آرد نخود ، آنچه بسیار قابل توجه است، محتوای پتاسیم بالای آن است. هر 100 گرم آن 800 میلی‌گرم پتاسیم دارد. حتماً می‌دانید هر چه پتاسیم غذا نسبت به سدیم آن بیشتر باشد، در کاهش فشار خون مؤثر است. بنابراین افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند، این غذا را کم نمک تهیه کنند که غذای مناسبی برای آنها خواهد بود. آرد نخود حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامینهای B1 وB2 است و میزان آهن موجود در آن نیز قابل توجه است.

 

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها