پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:00 PM
مواد لازم برای ۴ نفر:
مرغ :۴۰۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
پیاز :۱ عدد
آب لیمو یا آب نارنج یا آبغوره به میزان لازم
رب گوجه : ۱ قاشق
نمک وزردچوبه ،دارچین وفلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را باکمی آب،نمک، زردچوبه وپیازی که نگینی یا خلالی کرده ایم می گذاریم بپزد .وقتی پخت،یک ا ستکان آ ب مرغ را جدا کرده در کاسه ای کنار می گذاریم. استخوان های مرغ را جدا می کنیم وبه تکه های مربعی یا مستطیلی خرد می کنیم . یک قاشق رب رادر تابه ای ریخته با کمی روغن ، زرذچوبه ،دارچین وفلفل سیاه تفت می دهیم .مرغ ها ی تکه شده را به آن اضافه کرده در کمی روغن سرخ می کنیم تامزه اش بهتر شود و بعد آب مرغ را که کنار گذاشته ایم به آن اضافه می کنیم . آب نارنج رابه مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تاچند جوش بزند. سپس ۲ عدد تخم مرغ را در کاسه ای جدا با چنگال می زنیم و داخل آن می ریزیم.و می گذاریم تا خودش را بگیرد . خورشت آماده است .
منبع : کدبانو
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...