پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 7:57 PM
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:
پنیر صبحانه : ۱۵۰ تا۲۰۰ گرم
شوید تازه ساطوری شده: ۲ قاشق سوپخوری پرویا ۱ فاشق مرباخوری سر خالی هم شوید خشک
برگ سیر تازه اگر در دسترس بود یک قاشق قاشق غذا خوری پر در صورت تمایل
تخم مرغ : ۲ تا ۳ عدد
زردچوبه کمی
طرز تهیه: ابتدا آب پنیر را با کمی فشار دادن می گیریم ، سپس با پشت چنگال پنیر را له کرده و یا با رنده درشت رنده می کنیم. همه ی مواد را باهم مخلوط کرده روی حرارت کمی بالا می گذاریم ، (ابتدا ممکن است پنیر آب بیندازد). مواد را مدام هم می زنیم تا آب پنیر تقریبا تمام شود بعد حرارت را ملایم کرده کمی روغن یا کره به آن اضافه می کنیم اگر از هردو (کره وروغن مایع) باشد بهتر است. وقتی کمی تفت خورد از روی حرارت برمی داریم. پنیر برشته باید کمی شل باشد . اگر شوید تازه در دسترس نبود ، میتوان از۱ قاشق سوپخوری سرخالی شوید خشک استفاده کرد. در ضمن در گیلان معمولا از پنیر خیکی که مثل پودر است استفاده می کنند. پنیر برشته را معمولا با عدس پلو، باقلی پلو سرو می شود ولی در گیلان معمولا با عدس پلو سرو می شود . با نان هم اگر دوست داشتید می توانید میل کنید(این غذا در شهرهای مختلف گیلان بطور متفاوت تهیه میشود)
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...