پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:34 AM
آش رشته دوغ یکی از غذاهای محلی روستای در شهرستان در تویسرکان در استان همدان است.
مواد مورد نیاز:
(رشته، دوغ، ترههای کوهی (غازیاقی ghazyaghi، اشتر خوارoshtor khar، بابونهbaboneh، تره گلهtareh goleh، تره سرکانی tareh serkani)
طرز تهیه:
تمام ترههای کوهی را در مقداری آبجوش ریخته تا کاملا بپزندسپس رشته را به آن اضافه میکنیم و در نهایت نمک و دوغ را به آن اضافه کرده و برای عصرانه مصرف میگردد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...