0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:33 AM

قوت یک عصرانه است که خانم‌های همدانی درست می‌کنند این عصرانه را می‌توان با طعم‌های مختلف درست کرد که ما قوت پنیر و سبزی را توضیح می‌دهیم.

مواد لازم:

(مقدارش به عهده خودتون بستگی به نفرات داره دیگه)

نان سنگک خشک کوبیده
سیب زمینی آبپز خرد شده (معمول نیست و می تونید سیب زمینی را حذف کنید)
گردو کوبیده شده
سبزی خوردن خرد شده
پیاز خرد شده (در صورت تمایل)
پنیر صبحانه (فتا) خرد شده
کره یا روغن حیوانی آب شده

طرز تهیه: یک یا دو ساعت قبل روی نان خشک خردشده آب بپاشید و در ظرف در دار بریزید تا کمی نرم بشود همه مواد را به نان مرطوب اضافه کرده و با دست مخلوط می‌کنیم بعد روغن را اضافه می‌کنیم و به شکل گلوله‌های کوچک در می‌آوریم.

قوت همدان

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها