0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:33 AM

آش کدو یکی از آش‌های ویژه شهرستان تفت است. در شهر تفت از موادی مانند ماش، لوبیا، نخود، عدس، کدو، پیاز، روغن، فلفل، ادویه‌ها و شوید و آرد تهیه می‌شود.

مواد لازم :

کدو ۱۰۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۲ قاشق سوپخوری
عدس ۱۰۰ گرم
برنج ۷۵ گرم
آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۱٫۵ قاشق سوپخوری
نمک قدری

طرز تهیه:

پیاز سرخ شده و عدس را با مقداری آب و کمی نمک می‌گذاریم بپزد، بعد برنج را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم برنج هم کاملا بپزد، بعد کدو را قطعه قطعه می‌سازیم و پوست می‌کنیم و ریشه‌های داخل کدو را می‌گیریم و داخل سایر مواد می‌کنیم و می‌گذاریم کدو نیز بپزد حرارت زیر آش باید ملایم باشد. گاهی آش را بهم می‌زنیم تا تمام مواد له شود و آش کاملا جا بیقتد، بعد شکر و ابلیمو را اضافه می‌کنیم (مقدار شکر و آب لیموی آش بتناسب ذائقه اشخاص کم یا زیاد می‌شود) بعد نمک آنرا با اندازه کافی می‌زنیم و آش را در ظرف می‌کشیم و روی آنرا کمی نعنا داغ می‌دهیم. ممکن است در این آش کمی کوفته ریزه نیز بریزیم.

آش کدو تفت

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها