پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:33 AM
آش کدو یکی از آشهای ویژه شهرستان تفت است. در شهر تفت از موادی مانند ماش، لوبیا، نخود، عدس، کدو، پیاز، روغن، فلفل، ادویهها و شوید و آرد تهیه میشود.
مواد لازم :
کدو ۱۰۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۲ قاشق سوپخوری
عدس ۱۰۰ گرم
برنج ۷۵ گرم
آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۱٫۵ قاشق سوپخوری
نمک قدری
طرز تهیه:
پیاز سرخ شده و عدس را با مقداری آب و کمی نمک میگذاریم بپزد، بعد برنج را اضافه میکنیم و میگذاریم برنج هم کاملا بپزد، بعد کدو را قطعه قطعه میسازیم و پوست میکنیم و ریشههای داخل کدو را میگیریم و داخل سایر مواد میکنیم و میگذاریم کدو نیز بپزد حرارت زیر آش باید ملایم باشد. گاهی آش را بهم میزنیم تا تمام مواد له شود و آش کاملا جا بیقتد، بعد شکر و ابلیمو را اضافه میکنیم (مقدار شکر و آب لیموی آش بتناسب ذائقه اشخاص کم یا زیاد میشود) بعد نمک آنرا با اندازه کافی میزنیم و آش را در ظرف میکشیم و روی آنرا کمی نعنا داغ میدهیم. ممکن است در این آش کمی کوفته ریزه نیز بریزیم.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...