پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:32 AM
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده کمچربی نیم کیلوگرم
سیب زمینی متوسط سه عدد
پیاز متوسط سه عدد
رب گوجهفرنگی دو تا سه قاشق سوپخوری
روغن ۱۵۰ گرم
آرد نخودچی ۵۰ گرم
تخممرغ یک عدد
نعناع خشک دو تا سه قاشق غذاخوری
سیر خرد شده دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک قاشق چایخوری سر پر
نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را در گوشت چرخ کرده رنده کنید یا آنها را با گوشت چرخ کنید. آرد نخودچی, تخممرغ, ادویه و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پیاز و سیر را در روغن تفت دهید و سیب زمینی را که به اندازه یک بند انگست خرد کردهاید در آن بریزید. سه لیوان آب اضافه کنید. هنگامیکه آب جوش آمد دمای زیر قابلمه را کم کنید و مایه گوست را به صورت گلوله و به اندازه کله گنجشک درآورید و در آن بریزید. بعد از ۴۵ دقیقه غذا آماده است. نعناع خشک, آبلیمو و رب را اضافه کنید و بگذارید چند جوش دیگر بزند. نعناع داغ را می توان ابتدا با روغن داغ کرد وسپس اضافه نمود.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...