پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:32 AM
سیب پلوی کرمانشاهی بومی شهر کرمانشاه است.
مواد لازم:
برنج ۵ پیمانه
سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
خرما ۲۰۰ گرم
کره یا روغن ۱۰۰ گرم
زعفران و نمک به میزان لازم
طرز پخت:
برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس میکنیم سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کرده، وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه میکنیم ۲ تا ۳ جوش که زد برنج را صاف میکنیم بعد مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست میکنیم بعد برنج را حدود دو کفگیر ریخته شوید را میپاشیم دوباره برنج ریخته لابه لای برنج و سیب زمینی شوید میپاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم میگذاریم تا دم بکشد بعد با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین میکنیم.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...