0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:29 AM

اوماچ آش بومی شهر کرمان است.

مواد لازم:

چغندر نیم کیلو
عدس دو لیوان
پیاز دو عدد
آرد گندم نیم کیلو
سیاه­دانه، می­تخم، کسرک و زیره یک قاشق سوپ­خوری
نعناع ­داغ، تلف (قره­قروت) یا سرکه به عنوان چاشنی
سبزی شامل اسفناج، جعفری و گشنیز
نمک و زردچوبه به مقدار دلخواه
نعناع­ داغ برای تزیین.

طرز تهیه:

چغندر را با رنده­‌ی درشت رنده کرده و همراه با عدس و سه لیتر آب در قابلمه ریخته و می­پزیم. پس از پخته شدن عدس و چغندر (که می­توانید قید اوماچو را بزنید و آن را خالی­ خالی بخورید)، سبزی و نمک را به آن اضافه می­کنیم. بعد از این­که سبزی هم پخت سیاه­دانه، کسرک، می­تخم و زیره را به آن می­افزاییم. آنگاه آرد را با یک کاسه آب مخلوط کرده و پس از عبور دادن از «الک» کم­کم به مخلوط سبزیجات و سایر مخلفات اضافه کرده و خوب هم می­زنیم تا خوب رقیق شود. باید دقت داشته باشید که آش باید رقیق باشد. یعنی به قول کرمانی­ها «تیل» نباشد. پس باید مخلوط آب و آردمان حسابی رقیق باشد. بعد از این­که این کارها را انجام دادید یک عدد پیاز برداشته و با زردچوبه و فلفل تفت داده و در اوماچ می­ریزیم. مدام باید اوماچ را به هم بزنیم تا مبادا سفت شود. پس از ۱۵ دقیقه اجاق را خاموش کرده و با نعناع­ داغ تزیین و نوش جان می­کنیم.

طرز تهیه نعناع ­داغ:

یک سیر را ریز ریز کرده و با روغن، زردچوبه و نعناع­ خشک تفت می­دهیم تا نعناع­ داغ درست شود.

اوماچ آش

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها