پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:24 AM
آش آلو و عدس غذای محلی قم است.
مواد لازم:
عدس دو پیمانه
لپه یک پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
سبزی آش ۳۰۰ گرم
سیبزمینی و هویج نگینی شده از هر کدام یک عدد
پیاز خلالی سرخ شده یک عدد
زردچوبه، نمک و فلفل و آب به میزان لازم
برنج نصف پیمانه
روغن سه قاشق غذاخوری
آلو سیاه پنج عدد
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمهای مناسب آب ریخته سپس پیاز، سبزی، هویج، عدس، لپه و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل بزنید. وقتی به جوش آمد کوفته ریزهها را اضافه کرده سپس سیبزمینی و آلوها را اضافه نمایید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد. وقتی آش جا افتاد آن را سرو نمایید.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...