پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:24 AM
مواد لازم:
گوشت نیم کیلو
نخود ۲ لیوان
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز
نمک
زردچوبه، به اندازه دلخواه
طرز تهیه: گوشت و نخود و پیاز و زردچوبه و نمک را در ظرفی ریخته آب به آن اضافه میکنند و روی اجاق حرارت میدهند تا پخته شود. سپس سیب زمینیها را شسته، به داخل آب گوشت میاندازند. وقتی که یخنی کاملاً پخته شد، آب آن را برای تهیه ترید جدا کرده، پوست سیب زمینیها را کنده، کلیه مواد پخته شده را کوبیده به مصرف خوراک می رسانند.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...