0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:21 AM

سوزی یکی از غذاهای محلی سیستان و بلوچستان است.

مواد لازم: گیاهی به نام سوزی* (البته در سیستان)(به جای این می‌شود از اسفناج هم استفاده کرد ولی به خوش طعمی سوزی نمی‌شود)

پیاز
سیب زمینی
تخم مرغ
سیر
نمک و فلفل
روغن

طرز تهیه:

اول از همه باید سوزی را تهیه کنید. سوزی را در آب جوشانده تا شل شود (چیزی شبیه برنج) آبش را می‌گیریم و می‌گذاریم کمی سرد شود در همین زمان که سبزی را می جوشانیم سیب زمینی را آب‌پز می‌کنیم و پیاز را سرخ می‌کنیم. ته قابلمه کمی روغن (اندازه آن با کم یا زیاد شدن سوزی متفاوت می‌شود) می‌ریزیم و مواد آماده را درون روغن می‌ریزیم همه اینها را به همراه تخم مرغ (که قبلا هم زده ایمش) نمک و فلفل و سیر اضافه می‌کنیم به سوزی آماده و هم می‌زنیم تا ته نگیرد. هر وقت که احساس کردید که مواد خوب به خورد هم رفته‌اند می‌توانید استفاده کنید.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها