پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:21 AM
یکی دیگر از غذاهای محلی سیستان دوغ برک (dooghbarak) است. که در بعضی از نقاط سیستان به آن درزنک (darzanak) نیز میگویند.
مواد لازم:
دوغ
آرد
زرچوبه
فلفل و نمک
روغن
اول از همه روغن را داغ کرده و آرد را درون روغن ریخته هم میزنیم تا تمام آرد کمی تغییر رنگ دهد. آرد که به رنگ کمی مایل به قهوهای در آمد دوغ را اضافه میکنیم و بعد از آن هم فلفل و زردچوبه و نمک را اضافه میکنیم.
از زمانی که دوغ را داخل آرد ریخته باید غذا را هم بزنیم تا آرد بصورت گلوله گلوله نشود و غذا خراب نشود و تا زمانی که غذا شروع به جوشیدن نکرده هم زدن را رها نمیکنیم. وقتی غذا به جوش آمد آماده است.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...