پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:20 AM
خورش هویج و پسته یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.
دستور شماره یک
مواد لازم:
هویج:۵۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به دلخواه
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره: ۰/۵ لیوان
برنج: ۶۰۰ گرم
روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته: به دلخواه
طرز تهیه:
هویجها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینة مرغ را به اندازة خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن میتوانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.
نکته:
۱) این غذا، مخصوص شهر دامغان است. ۲) این غذا را با گوشت هم میتوان پخت.
دستور شماره دو
مواد لازم:
هویج ۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
شکر ۲ قاشق غذا خوری
آب غوره ½ لیوان
روغن حیوانی ۱ قاشق غذا خوری
خلال پسته به مقدار کافی
طرز تهیه:
هویجها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم سینه مرغ را خرد میکنیم و همراه با پیاز سرخ میکنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به ان اضافه میکنیم بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده میکنیم.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...