پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:15 AM
قروت یا قوروت یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.
مواد اولیه تهیه قوروت شامل:
گردو، پیاز، نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه، دارچین، روغن و آب است.
طرز تهیه:
ابتدا گردوها و پودر قروت را داخل مخلوط کن ریخته و به همراه دولیوان آب باید۶-۷ دقیقه خوب بچرخد تا روغن گردواز این مخلوط در بیاید. سپس درقابلمه پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن مایع تفت میدهیم سپس هنگامی که پیاز به مرحله تغییررنگ رسید و سبک شد به آن نعنا و نمک و فلفل سیاهرو اضافه میکنیم.
وقتی مواد داخل مخلوط کن آماده شد و رنگ بنفش تیره زیبایی گرفت داخل قابلمه ریخته وبا اون ۲ لیوان آبی که مانده میتوان باقی قروتها رو از دیواره مخلوط کن جمع کرده و به قابلمه اضافه کرد وسپس می جوشانیم.
این غذا را میتوان با خوراک بادمجان یا پوره سیب زمینی یا مخلوطی ازعدس و کدو و سیب زمینی آبپز نیز میل کرد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...