0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:14 AM

اشکنه قند یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.

برای ۲ نفر مواد لازم:

کره ۲قاشق سوپخوری
آرد برنج ۲قاشق سوپخوری
آب ۲پیمانه
آبلیمو ۲قاشق سوپخوری
گردو ۴عدد (ساییده)
دارچین ۱قاشق چای خوری
زعفران نصف قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ)
پودر قند

طرز تهیه:

ابتدا کره را در یک تابه گود داغ کنید آرد برنج را کم‌کم اضافه کرده و در آن تفت دهید تا تغییر رنگ داده متمایل به قهوه‌ای شود، سپس آب را کم‌کم به مواد اضافه کنید و خوب هم زده و بعد پودر قند، آب‌لیمو، گردو و دارچین را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. در مرحله آخر پخت زعفران را اضافه کنید. این غذا همراه با نان و یا به صورت ترید سرو می‌شود.

نکات:

۱) اشکنه قند از غذاهای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است. ۲)اضافه کردن مقداری گلاب یا هل این غذا را خوشبو و خوشمزه تر می‌کند. ۳)اگر غذا گلوله شد آن را داخل مخلوط کن میکس کنید.
اشکنه قند

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها