0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:12 AM

(راسته گوسفندی و سینه مرغ در یک سیخ)

مواد لازم:

راسته گوسفندی ۵۰۰ گرم یا فیله گوساله
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پیاز سه عدد رنده شده
زعفران دم کرده
آبلیمو ترش تازه
نمک و فلفل
ماست یک لیوان

گوشت راسته را به اندازه یک انگشت خرد کنید و در مخلوط پیاز رنده شده و ماست و زعفران دم کرده و فلفل به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه کرده و در یخچال بذارید. سینه مرغ رو نیز به اندازه یک انگشت خرد و سپس در مخلوط پیاز رنده شده و زعفران دم کرده و نمک – آبلیموترش و ماست به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه و در یخچال قرار بدین. منقل را آماده کرده و گوشت‌ها را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشین. برای به سیخ کشیدن یک تکه گوشت و یک تکه از جوجه بردارین تا این که سیخ پر بشه. بهتره که اولین و آخرین تکه‌ها گوشت باشن. زیرا جوجه زودتر کباب میشه و میسوزه. کباب را روی حرارت ملایم پخته و سپس به آن کره بمالید.

کباب بختیاری

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها