پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:07 AM
کوفته سیرابی یا کفته سیرابی یکی از غذاهای استان ایلام است.
سیرابی را چرخ کرده به همراه پیاز رنده شده، مقداری آرد، ادویه جات، نمک و گیاهان معطر کوهی از جمله اَزًبووُ (آویشن)، پینُه (پونه)، ترخن، نعناع را به آن اضافه کرده ورز داده میشود و سپس داخل روغن داغ روی شعله قرار داده تا دو طرف آن سرخ شود.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...