پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:07 AM
آبگوشت بامیه یا آو گوشت بامیه یکی از غذاهای استان ایلام است.
مواد لازم:
گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
بامیه ۴۰۰ گرم
گوجه رنده شده ۳ عدد
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجههای رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیهها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد.
نکتهها:
۱. آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.
۲. این غذا با مزه تند آماده میشود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را میتوانید تنظیم نمایید.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...