پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:07 AM
گوشت و لوبیا یکی از غذاهای سنتی شهر اصفهان است که در قابلمههای مسی پخته می شده است. هم چنین آب این غذا همراه با نان تازه تیلیت شده و مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر
گوشت گوسفند: ۱۰۰ گرم (بهتره گوشت دنده باشه)
سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله: ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۲ پیمانه
برنج: ۱/۳ پیمانه
پیاز :یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه دلخواه
طرز تهیه:
قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز نمک و فلفل در قابلمه میگذاریم و کف جاصل از گوشت را میگیریم سپس لوبیا سفید وزردچوبه را نیز اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند.(نیم ساعت زودپز یا یکساعت دز قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه میکنیم.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...