0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:06 AM

(قویماق اردبیلی) کاچی

مواد لازم:

سه قاشق غذاخوری آرد گندم.
کره ۱۵۰گرم.
نیم لیوان آب.
شکر به میزان لازم.
زردچوبه و دارچین به میزان لازم.

طرز تهیه:

کره که در محیط بوده و نرم شده را داخل ظرف آب می‌کنیم با شعله بسیار کم سپس آرد را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا کاملا کره به آرد جذب شود وزردچوبه رابه آن افزوده کمی تفت می‌دهیم سپس یک لیوان آب را داخل مواد ریخته و هم می‌زنیم تا یک دست شودو درب ظرف را می‌گذاریم و حدود ۵ دقیقه روی حرارت پائین می‌گذاریم و در آخر شکر را داخل مواد ریخته و داخل ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و با کمی دارچین تزئین می‌کنیم.

قویماج اردبیلی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها