0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:05 AM

مواد لازم

‏مرغ:نصف ١ ‏عدد

گرد لیمو عمانی یا گرد غوره:٢ ‏قاشق

پیاز سرخ‌شده:٣ ‏قاشق

نان لواش:٢ ‏تا ٣ ‏عدد

سس سفید:٣ ‏قاشق

نمک، فلفل، روغن:به مقدار لازم

طرز تهیه

1. ‏مرغ را تکه‌تکه کرده و با یک لیوان آب و پیاز سرخ‌کرده، همراه با نمک و فلفل و یک قاشق گرد غوره با حرارت متوسط می‌پزیم، تا جایی که آب مرغ کاملاً ‏تمام شود. سپس استخوان‌های مرغ را کشیده و گوشت مرغ را ریز می‌نماییم. بقیه ‏آب مرغ را | حدود 3 ‏تا 4 ‏قاشق | همراه با گرد غوره و سس سفید روی مرغ ریخته و هم می‌زنیم.

2. ٢ ‏عدد نان لواش را روی هم گذاشته و به اندازه یک بشقاب با قیچی می‌بریم. سپس مخلوط مرغمان را روی نان ریخته و مانند بقچه چهار طرف آن را روی هم ‏می‌آوریم، به طوری که محکم گردد. این عمل را تکرار کرده تا نان و موادمان تمام شود. ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب و کف آن را چرب نموده، دلمه را داخل ‏ظرف گذاشته و درون فر قرار می‌دهیم و با حرارت ١٧۵ ‏درجه سانتی‌گراد به مدت ١٠ الی ١۵ ‏دقیقه می‌گذاریم تا نان برشته شود. پس از آماده شدن غذا اطرافش را با تربچه، پیازچه و سبزی خوردن تزئین می‌نماییم.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها