پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:05 AM
مواد لازم
مرغ:نصف ١ عدد
گرد لیمو عمانی یا گرد غوره:٢ قاشق
پیاز سرخشده:٣ قاشق
نان لواش:٢ تا ٣ عدد
سس سفید:٣ قاشق
نمک، فلفل، روغن:به مقدار لازم
طرز تهیه
1. مرغ را تکهتکه کرده و با یک لیوان آب و پیاز سرخکرده، همراه با نمک و فلفل و یک قاشق گرد غوره با حرارت متوسط میپزیم، تا جایی که آب مرغ کاملاً تمام شود. سپس استخوانهای مرغ را کشیده و گوشت مرغ را ریز مینماییم. بقیه آب مرغ را | حدود 3 تا 4 قاشق | همراه با گرد غوره و سس سفید روی مرغ ریخته و هم میزنیم.
2. ٢ عدد نان لواش را روی هم گذاشته و به اندازه یک بشقاب با قیچی میبریم. سپس مخلوط مرغمان را روی نان ریخته و مانند بقچه چهار طرف آن را روی هم میآوریم، به طوری که محکم گردد. این عمل را تکرار کرده تا نان و موادمان تمام شود. ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب و کف آن را چرب نموده، دلمه را داخل ظرف گذاشته و درون فر قرار میدهیم و با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد به مدت ١٠ الی ١۵ دقیقه میگذاریم تا نان برشته شود. پس از آماده شدن غذا اطرافش را با تربچه، پیازچه و سبزی خوردن تزئین مینماییم.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...