0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:04 AM

مواد لازم:

کلم پیچ:١ ‏عدد متوسط

برنج:١ ‏پیمانه

‏ترخان خشک:١ ‏پیمانه سر خالی

مغز گردوی چرخ‌کرده:١ ‏پیمانه

‏ادویه تند:نصف قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ‌کرده:٢۵٠ ‏گرم

پیاز:١ ‏عدد

نمک، فلفل، روغن:به مقدار لازم
طرز تهیه

1. ‏پیاز خلال کرده ‏را سرخ نموده ‏و گوشت چرخ‌کرده ‏را به آن بیفزایید تا سرخ ‏شود.

2. مغز گردو و سبزی معطر را افزوده ‏و پس از کمی تفت زیر گاز را خاموش کنید.

3. ادویه تند و نمک را اضافه کرده ‏و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. برنج را جوشانده ‏و آبکشی نمایید. سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

4. کلم را در مقداری آب جوش ریخته و دو قاشق سرکه و نمک اضافه کنید. باید دقت کنید برگ‌ها زیاد نجوشند که شکاف بردارند. پس از آن کلم را در آبکش ‏ریخته و با ملایمت برگ های آن را جدا کنید. سپس وسط هر برگ مقداری مخلوط ‏گوشت و برنج بریزید و لایه‌های اطراف برگ را روی هم جمع کنید.

5. دلمه‌های پیچیده شده ‏را روی هم در قابلمه مناسبی چیده ‏و یک استکان آب به همراه کمی ‏روغن به دلمه‌ها بیفزایید.

6. درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید تا دلمه‌ها بپزند.

دلمه کلم

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها