پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:04 AM
توله گیاهی خود رو است که ریشه های آن آبدار، ساقه آن استوانه ای شکل و برگهای آن بزرگ و دارای دمبرگ است.
خواص دارویی آن ، پنیرک حاوی موسیلاژ (لعاب نباتی) و ویتامین های A-B-C از برگ و گل این گیاه استفاده می شود، ضد سرفه و مرهم سینه است، خاصیت مسهل و نرم کننده دارد ، جوشانده آن برای عفونته ای مثانه و اسهال خونی و سرفه های شدید مفید و مؤثر است. برگ و ریشه پنیرک را اگر به شکل ضماد در آورید و روی دمل بگذارید فوراً سرباز می کند. خوردن دم کرده شاخه و برگ آن با شکر برای رفع خشونت صدا و یرقان و سوزش مجاری ادرار مفید است.
مواد لازم :
توله ، دانه انار خشك شده و رب انار ،پياز و ادويه
طرز تهيه :
براي تهيه اين غذا ابتدا توله را خرد كرده و بعد آنرا در آب روي اجاق مي گذارند تا بپزد سپس آب آنرا جدا كرده و بعد پياز را سرخ كرده و بعد دانه هاي انار را به آن اضافه مي كنند سپس توله پخته شده رادر ماهيتابه سرخ كرده و بعد رب انار را به آن اضافه ميكنند .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...