0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:03 AM

مواد لازم :

جو پوست کنده درسته ………………… برای هر نفر 3-4 قاشق

هویج کوچک ……………………………. برای هر نفر یک عدد

ساقه کرفس خرد شده ………………… نصف مقدار هویج

بال و گردن مرغ …………………………. برای هر نفر یکی

پیاز کوچک ……………………………… یک عدد

رب به میزان لازم ( تقریبا یک قاشق چایخوری برای هر نفر )

جعفری خرد شده …………………… یک قاشق غذاخوری برای هر نفر

طرز تهیه :

من در سوپ جو از استفاده از آرد و لعاب دهنده کلک (!) بیزارم و از اون بیشتر از جو پرک بدم میاد که سوپ رو مثل کاچی میکنه!!!

من خود جو رو از صبح زود یا ترجیحا شب قبل میذارم با هویج بجوشه واسه شام . یعنی جو رو بیش از 8 ساعت میجوشونم. اینجوری لعابش کاملا در میاد و طعم عالی و لطیف سوپ جو واقعی رو میگیره.

بال و گردن مرغ رو با پیاز و کرفس میذاریم بپزه. استخوانهای مرغ رو جدا می کنیم و آب و گوشت مرغ و پیازها و کرفسهای داخل آبش رو به جو در حال جوشیدن اضافه می کنیم.

اگر سرما خورده هستید که هیچ وگرنه رب را در کمی روغن سرخ کنید و بعد به سوپ اضافه کنید.

درست در لحظه آخر جعفری را اضافه کنید و بعد از هم زدن بلافاصله سرو کنید.

هنگام سرو سوپ را با آبلیمو تازه صرف کنید.

پ.ن : من طبق معمول نمک سوپ رو با قرص عصاره مرغ تامین می کنم.

پ.ن 2 : یک یا دو عدد قارچ کوچک خرد شده و چند عدد نخود سبز کنسروی سوپ شما رو خوشگلتر می کنه.

نکته کنکوری : من یک یا دو پیمانه جو رو از شب تا صبح میذارم بجوشه. صبح این جو رو که کاملا پخته و آبش هم خیلی کم شده میذارم کمی سرد بشه و بعد دو ملاقه دو ملاقه داخل پلاستیک فریزر بسته بندی می کنم. هر 2 ملاقه تقریبا برای 3 نفر کافیه . این بسته های کوچک رو برای اینکه جای کمی بگیرن تو قوطی خالی پنیر میذارم فریزر و وقتی یخ زد قوطی رو در میارم برای مصرف بعدی و جو رو که چهارگوش داخل پلاستیک فریزر فرم گرفته برای یک ماه آینده تو فریزر میذارم. ( تا 3 ماه قابل مصرفه )

سوپ جو

منبع : دکتر آشپز

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها