پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:02 AM
درست کردن غذا از سایر شهر و کشورها شاید به نظر مطلوب نیاید چون ممکن است ذائقه ما به آن غذا عادت نداشته باشد اما اگر در برنامه غذایی خود هرچند وقت یک بار غذاهای متفاوت را قرار بدهیم شاید پختن غذا برای خودمان هم متنوعتر به نظر برسد.
مواد لازم:
ـ مرغ پاک کرده – ۱ عدد
ـ سیر کوبیده – ۳ یا ۴ پر
ـ سبزی ساطوری – نیم کیلو
ـ اوجی (سبزی محلی مازندران) – نیمکیلو
ـ آلو خیسانده شده – ۱۵۰ گرم
ـ رب انار – ۲ پیمانه
ـ شکر ۲ یا ۳ قاشق
ـ پیاز ساطوری ۲ یا ۳ دانه
ـروغن – به مقدار لازم
ـ تره و جعفری یا شنبلیله – به میزان لازم
طرز تهیه:
۲ یا ۳ قاشق روغن را در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر کوبیده شده را به آن اضافه کنید آلو و رب انار را در تابه بریزید و با پیاز و سیر و سبزی و اوجی مخلوط کنید و تفت بدهید. شکم مرغ را با نیمی از مایه توی دل پر کنید و بدوزید، سپس ۳ یا ۴ قاشق روغن در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغ را درون روغن کمی تفت داده سپس با احتیاط ۳ لیوان آب در ظرف بریزید، باقیمانده مایع را همراه با شکر به ظرف اضافه کرده، در ظرف را گذاشته و تا پخت کامل مرغ صبر کنید.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...