پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:02 AM
● مواد لازم:
كدوحلوایی پوست كنده خرد شده: ۲ عدد
سیر چرخ كرده و سرخ شده: ۱ بوته
برنج آبكشی: ۲ پیمانه
نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
مواد لازم برای مواد گوشتی:
پیاز خرد شده و سرخ شده: ۲ عدد
گوشت چرخ كرده: ۲۰۰ گرم
نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا كدو را پوست كنده و خرد میكنیم و درظرفی دیگر پیاز خرده شده را سرخ میكنیم،همچنین سیر را نیز به مانند پیاز سرخ میكنیم.آنگاه برنج را نیز آبكشی كرده و مواد را با هممخلوط میكنیم.
طرز تهیه مواد گوشتی:
پیاز را سرخ میكنیم و نمك و فلفل و زردچوبهو گوشت چرخ كرده را اضافه میكنیم ومیگذاریم تا مقداری سرخ شود. در مرحله بعدمواد آماده شده را به مواد مخلوط شده اضافهمیكنیم و برروی حرارت ملایم میگذاریم تا دمبكشد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...