پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 10:50 PM
مواد لازم؛
برنج عنبر بو 500 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
سیب زمینی 3 عدد
کشمش 100 گرم
پیاز 3 عدد
زردهی تخم مرغ 1 عدد
روغن به مقدار لازم
رب به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
سبزی معطر به مقدار لازم
طرز تهیه؛
• ابتدا مقداری برنج عنبر بو ، که دارای عطر و طعم بسیار خوبی است را در آب کافی روی حرارت قرار دهید .
• هنگامی که پخته شد ، بعد از سرد شدن آن را خوب چنگ بزنید تا به حالت خمیری در آید .
• سپس مقداری از گوشت چرخ کرده ، سیب زمینی ریز شده ، کشمش و پیاز خرد شده را سرخ کرده و به آن رب ، فلفل ، زردچوبه و مقداری سبزی معطر اضافه کنید .
• به اندازه یک گلوله کوچک از برنج که به حالت خمیر در آمده را در دست ، خوب پهن کنید و از مواد تهیه شده در داخل آن بریزید و درون زردهی تخم مرغ بگردانید و سپس در روغن فراوان سرخ کنید .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...