0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:50 PM

رشته‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیش‌تر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و کشمش یا هر دو طبخ می‌شود. رسم است که در روز جشن نوروز خورده می‌شود.درذیل شما را با رشته پلو بهشهری آشنا می کنیم .

مواد لازم :

برنج 3 پیمانه
رشته پلویی 350گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
کشمش پلویی نصف پیمانه
پیاز داغ به میزان لازم
کره آب کرده به مقدار لازم

طرز تهیه :

برنج را با آب و نمک به مدت 8 تا 10 ساعت خیس کرده، سپس هنگام پخت، آبِ روی آن را خالی می کنیم ؛

در قابلمه ای آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار داده . زمانیکه جوش آمد، برنج را داخل آن می ریزیم .

در ظرفی دیگر رشته پلویی را تفت می دهیم .

برنج را آبکش کرده و نصف آن را در قابلمه ریخته بعد رشته پلویی که تفت دادیم روی آن ریخته و بعد بقیه برنج را روی رشته ها ریخته و می گذاریم دم بکشد .

در طرفی پیازرا تفت می دهیم کشمش را هم اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم .

برنج که آماده شد در ظرف می کشیم به رشته ها که رسیدیم رشته ها را با پیازداغ و کشمش مخلوط کرده و روی برنج میریزیم .

روی برنج کره آب شده بریزید .

رشته پلو بهشهری

رشته پلو بهشهری

رشته پلو بهشهری

رشته پلو بهشهری

رشته پلو بهشهری

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها