پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 10:47 PM
کدو ترشک غذای محلی استان گلستان است.
مواد لازم:
کدو یک کیلوگرم
گوجهفرنگی رندهشده نیم کیلوگرم
پیاز دو عدد
انار دانهشده یا زرشک دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آب نارنج یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه تفت میدهیم، کدوها را حلقه حلقه کرده به پیاز اضافه میکنیم کمی که کدوها پخته شد گوجهفرنگی را به همراه نمک، فلفل و انار یا زرشک به مواد میافزاییم و کاملا هم میزنیم تا مواد جذب هم شوند. (در این مرحله در صورت تمایل میتوانید آب نارنج اضافه کنید.) سپس به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...