0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:47 PM

پلا سر تره یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.

مواد لازم:

سبزی تازه: شوید (کمی بیشتر ازدیگر سبزی‌ها), گشنیز، جعفری، تره، اسفناج (یا برگ چغندر)، ترشک (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر می‌شود _ ۲ کیلو
پیاز بزرگ _ یک بته
سیر _ ۳ تا ۴ بته (در صورت بودن برگ سیر تازه از برگ سیر استفاده می‌شود)
تخم مرغ _ ۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی متوسط _ ۲ تا ۳ عدد
فلفل، نمک و زردچوبه _ به اندازه کافی
روغن _ به مقدار کافی

طرز تهیه:

سبزی، سیر و پیاز را بعد از تمیز کردن و شستن، ریز خرد می‌کنیم. و در قابلمه می‌ریزیم، یک و نیم لیوان آب در آن می‌ریزیم، گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و اضافه می‌کنیم، نمک و زردچوبه زده و در قابلمه را گذاشته، و با حرارت ملایم می‌گذاریم پخته شود. زمانیکه آبش کاملا گرفته شد (حدودا ۴۰ دقیقه)، روغن به مقدار کافی در آن ریخته و تفت می‌دهیم. تخم مرغها را در ظرفی هم زده و روی خورش می‌ریزیم و به اندازه مناسب فلفل می‌پاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلاسرتره آماده می‌شود. پلاسرتره با مرغ، ماهی، کباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست صرف می‌شود. در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج هم می‌توان روی آن ریخت.

پلاسرتره

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها