0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:45 PM

لونگی از غذاهای سنتی گیلان است.

مواد لازم:

گردو: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد رنده شده
رب آلوچه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زرد چوبه، به میزان کافی
مرغ: یک عدد کامل
گلپر: یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

گردوها را آسیاب کرده و پیاز رنده شده نمک وفلفل و رب آلوچه و گلپر را با هم مخلوط می‌کنیم‌و بعد داخل شکم مرغ ریخته و شکم آن رامی‌دوزیم. سپس کمی از رب آلوچه را روی مرغ‌ریخته و مرغ را سرخ می‌کنیم و با یک لیوان آب‌می‌گذاریم بپزد. حدود یک ربع برای پخت آن‌کافی است.

لونگی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها