0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:45 PM

ماهی فویج از غذاهای محلی گیلان است.

ماهی فویج شکم پر مواد لازم:

ماهی سفید یا ازاد یا کفال: ۱ عدد
گردوی خرد شده: ۵ قاشق
رب انار: ۵/۱ قاشق
سبزی‌های معطر: ۳ قاشق (چوچاق و جعفری یا نعنا و جعفری و گشنیز)
زعفران: مقداری
آب لیمو یا ابغوره: مقداری
نمک: مقداری

طرز تهیه:

ابتدا داخل شکم ماهی را خالی کرده و آن را خیلی خوب می‌شوریم. بعد از آن ماهی را آغشته به آبلیمو و نمک کرده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

برای تهیه مواد داخل شکم ماهی باید ابتدا سبزی‌ها را خرد کرده سپس گردو و رب انار و سبزی را با هم مخلوط کرده و تفت می‌دهیم تا یک مخلوط تقریبا” سیاه رنگ داشته باشیم. بعد از ۲ ساعت ماهی را از یخچال خارج کرده و مواد را داخل ماهی ریخته به اندازه‌ای که بیرون نریزد. اگر دوست دارید هیچ موادی بیرون نریزد می‌توانید شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید. در آخر روی بدن ماهی را با روغن چرب کرده و با زعفران آب شده می‌پوشانیم. داخل یک ظرف را فویل فلزی گذاشته و چرب کرده و ماهی را داخل آن می‌گذاریم و سپس داخل فر با درجه ۱۷۰ فارنهات به مدت ۲ تا ۳ ساعت بسته به دمای فرتان. بعد از اینکه روی ماهی شما برشته شد غذا آماده است.

ماهی فویج

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها